Op de zeepkist...

Impressie van de netwerkdag

Zeepkist 1

Zondag 8 juli jl. was de jaarlijkse netwerkdag van het Vertelacademie Netwerk. Er waren discussies, kennis en materialen werden gedeeld, er werd geluncht en geborreld en er werd natuurlijk genetwerkt. Een onderdeel dat meerdere keren op de dag terugkeerde was: "Op de zeepkist!"

Wie zich geroepen voelde, mocht op de kist gaan staan en in 2 minuten een voorstelling of project promoten, een idee delen of vragen om hulp. Daar werdt door velen gebruik van gemaakt.

De netwerkdag met de fysieke zeepkist is er maar een keer per jaar, maar op deze pagina is het hele jaar ruimte om je kennis te delen of je oproep te doen. Daarom hebben we besloten deze pagina om te dopen naar "Op de zeepkist..." Volg je een leerroute bij de Vertelacademie of heb je die afgerond en heb je een idee voor de digitale zeepkist? Een artikel, een oproep of iets anders? Laat het ons weten!

We werken nog aan een verslag van de netwerkdag. Dat kan door de vakantieperiode even duren, maar gelukkig hebben we de eerste foto's al. (Klik erop om te vergroten en de toelichting te lezen.)

Netwerkevenementen

Werkgroep Intervisie

De Vertelacademie heeft haar studenten altijd aangemoedigd om elkaar ook buiten de workshops te zien en feedback te geven op vertelvaardigheden. Om meer structuur aan te brengen in deze bijeenkomsten is de Werkgroep Intervisie opgezet.

Lees meer...

Werkgroep netwerkdag

De Vertelacademie Netwerkdag is een gezellige en informatieve dag voor leerroutestudenten en alumni. Eén of meer onderwerpen worden uitgediept in workshops, discussies en/of presentaties. Daarnaast is er veel ruimte om elkaar beter te leren kennen, o.a. tijdens een gezamenlijke maaltijd.

Lees meer...

Werkgroep festivals

Veel leerroutestudenten doen vertelervaring op bij organisaties waar de Vertelacademie mee samenwerkt, o.a. Zwolle Unlimited, International Storytelling Festival Amsterdam, Sprookjesfestival Arnhem en Museumpark Oriëntalis. De coördinatie van deze voorstellingen is in handen van een werkgroep uit het netwerk.

Lees meer...

Facebook pagina

Het netwerk heeft een actieve groepspagina op Facebook, waar we ervaringen, tips en vragen delen. Het is een besloten groep; berichten zijn alleen zichtbaar voor leden. Meld je hier aan.