Nieuws

Wat is jouw verhaal?

  Op 29 oktober 2016 om 13:30 uur vindt de Vertelacademie Parade plaats in Theater Oostblok.

  De Vertelacademie Parade is onderdeel van het Storytelling Festival Amsterdam. In de voorstelling 'Wat is jouw verhaal?' zullen vertellers uit het netwerk van de Vertelacademie onderzoeken waarom vertellers vertellen.

  De ene verhalenverteller is bij toeval gaan vertellen, maar voor de ander is het een langgekoesterde wens of voelde het na allerlei omzwervingen als thuiskomen. Elke verteller begint om zijn eigen reden met vertellen, en al deze redenen zijn het waard gehoord te worden. In deze voorstelling zullen een aantal vertellers hun eigen reden delen. Andere vertellers uit verschillende disciplines van de vertelkunst zullen deze persoonlijke verhalen als inspiratie gebruik voor een rondetafelgesprek. In dit gesprek geven zij antwoord op de vraag waarom vertellers vertellen. Daarna is het de beurt aan de vertellers in het publiek. En jij, wat is jouw verhaal?

  De vertellers in deze voorstelling zijn Giovanni Massetti, Frederique te Dorsthorst, Petra Berkers en Raymond den Boestert. Het rondetafelgesprek zal worden gevoerd door Mirjam Mare, Karel Baracs en Mieke Aalderink. De Parade zal gepresenteerd worden door Petra van Oudenaarde.

  De Vertelacademie Parade vindt plaats op 29 oktober 2016 om 13:30 uur in Theater Oostblok. De toegangsprijs is €5,-. Kijk voor meer informatie op de website van het Storytelling Festival.

  Ontvang de Vertelacademie Nieuwsbrief

  Klik hier om je in te schrijven 

  Het inschrijfformulier opent in een nieuw venster.