Een steekje los - Cat Rook

  Een steekje los

  poster Steekje los voorstelling

  Hoe ver ben je bereid te gaan voor de liefde van je leven? Wat doe je als iemand je leventje totaal verstoort? Ben je dapper genoeg om een gestoord plan door te voeren?

  In de voorstelling 'Een steekje los' kruipt verhalenverteller Cat in de huid van een oude vrouw, die van plan is de reis van haar leven te maken; ze bereidt zich voor om er alleen op uit te trekken en alles achter zich te laten. Tijdens het inpakken komen er verhalen boven die gelinkt zijn aan haar eigen leven.

  Cat Rook is verteller met een passie voor theater. Haar verteltrant kenmerkt zich door een flinke dosis expressiviteit, waarmee zij de luisteraars haar verhalen inzuigt. 'Een steekje los' is haar eerste vertelprogramma voor volwassenen en ze met deze voorstelling studeert ze af aan de Vertelacademie.

  Interne mentor: Marco Holmer. Externe mentor: Stan Fritschy.

  De leerroute van Cat

  In januari 2011 nam Cat deel aan de basiscursus en in het najaar volgde ze de verdiepingscursus. Ze werd steeds enthousiaster en besloot in de zomer van 2012 om in Leerroute II in te stromen. Tijdens het volgen van de leerroute had Cat les van de volgende aan de Vertelacademie verbonden docenten: Pauline Seebregts, Marco Holmer, Wouter Eizenga, Ronald Naar en Raymond den Boestert. Daarnaast volgde ze extra workshops van Anne van Delft, Frans de Vette, Helga Huisjes en Pauline Seebregts.

  Tijdens haar leerroute vertelde Cat onder andere op de onderstaande plekken:

  • De Verhalenboot in Zwolle (2011 - 2016)
  • De Nooterhof in Zwolle (2012 - 2015)
  • Storytelling Festival Amsterdam (2014)
  • Waterval Vertelfestival (2013)
  • Full Color Festival Kampen (2013)
  • Houtfestival Haarlem (2013)

  Flyer Steekje los

  Over Cat

  Cat vertel fotoHier volgt binnenkort meer informatie over Cat.