Vertelfabriek

    Raymon den BoestertAchter De Vertelfabriek gaat Raymond den Boestert schuil. Hij is verhalenverteller en docent. Hij voert bovendien de dagelijkse leiding van de Vertelacademie. De kern van de vertelkunst is voor Raymond den Boestert de interactie tussen verteller en publiek. "Zonder contact met de luisteraars is er niets. Vertellen kun je niet alleen. Maar als er wel luisteraars zijn, en als dat contact er wel is, ontstaat er iets magisch, iets dat met het wisselen van je publiek mee verandert."

    De fascinatie van Den Boestert ligt in de rol van het vertelde verhaal in communicatie en marketing. De kracht van het verhaal maakt de bedrijfsboodschap sterk, heeft hij meermaals ontdekt. Maar alleen met een krachtig verhaal is men er niet. "Het verhaal wordt krachtig met goede verteltechnieken, presentatie, echte aanwezigheid van de spreker."

    Raymond den Boestert is te boeken als trainer in vertel- en presentatietechnieken. Ook kan hij optreden als verhalende dagvoorzitter van congressen en studiedagen.

    Interview Dagblad Trouw 'Den Boestert verteller van het jaar'

    Voor meer informatie: Vertelfabriek