Storywise

  Pauline Seebregts is - naast dat zij regelmatig optreedt als verteller– ook een bekwaam trainer en coach. Regelmatig wordt zij gevraagd door organisaties en bedrijven om een bijdrage te leveren in veranderingsprocessen middels storytelling. De mogelijkheden hiertoe zijn divers;


  Zakelijke verteltraining
  Hoe kunt u de kracht van uw eigen verhaal inzetten om financiers en medewerkers te inspireren? Een goed verhaal zegt vaak meer dan een dikke beleidsnota. Tijdens deze  training krijgt u handvatten om uw verhaal helder te krijgen en op een authentieke manier te vertellen afgestemd op uw toehoorders. Informeer naar de mogelijkheden.

  Leiderschapstrainingen
  Of het nu gaat om het uitdragen van een visie, het in gang zetten van een verandering of het winnen van vertrouwen. Een verhaal zorgt voor verbinding, betrokkenheid en pers-pectief. Vanuit haar bedrijf biedt Pauline Seebregts verschillende trainingen – soms ook ism andere trainers – waarbij storytelling middel is om kwaliteiten rondom leiderschap te versterken.

  Verhaal - op - Maat
  Als geen ander is Pauline Seebregts in staat om een verhaal op maat te maken thema voor een organisatie of bedrijf naar aanleiding van een thema, vraag of veranderingssituatiie. Regelmatig biedt zij naar aanleiding van 'verhaal op maat' daarna nog een (korte) trainingssessie waarin het thema verdiept wordt waardoor 'het verhaal' nog meer gaat leven. Zij deed dit eerder o.a. voor het bankwezen, zorg- en welzijnsinstellingen, waterschapsbedrijf, gemeentes.

  Teambuilding
  Verhalen verbinden. Ook tijdens teamsessie blijkt steeds weer opnieuw hoezeer het luisteren naar elkaars verhalen en het vertellen van verhalen middels gestructureerde begeleiding helpt om een andere kijk te krijgen. Op elkaar, de organisatie of de vraag die centraal stond. Even uit de vaart der volkeren stappen en met je team via de eigen (professionele) verhalen pas op de plaats maken helpt om nieuwe inspiratie op te doen.


  Pauline Seebregts; "Verhalen die op een goede manier verteld worden helpen bij betekenisgeving en het overdragen van waarden in een professionele setting. Als trainer en verteller bied ik teams, management en directie handvatten om op de grens van structuur en creativiteit, feit en verbeelding, het persoonlijke en professionele zodanig met elkaar te verbinden dat het potentieel, maximaal uit de verf komt."

  Interview magazine Woord en dienst "Verhalen berbinden."

  Voor meer informatie. www.storywise.nu